Голлівудський актор та зірка “Піратів Карибського моря” Джонні Депп неочікувано звернувся до громадян росії та навіть їм подякував за особливу вагу до його нового фільму.

Депп зауважив, що росіяни з цікавістю поставилися до нової історико-біографічної драми “Жанна Дюббарі”, де у нього головна роль. Такий запис показали на допрем’єрному показі стрічки у Москві.

Крім цього, актор вдячний, що росіяни знайшли час переглянути цей фільм. Він пишається стрічкою та хоче, щоб глядачі отримали задоволення.

Наприкінці ролику Джонні Депп сказав: “Бережіть себе і до зустрічі”.

Нагадаємо, що раніше російські пропагандисти поширили інформацію, що Джонні Депп планує відвідати росію восени 2023 року. На території-країни окупантки актор та співак з гурту Hollywood Vampires має записати спільний сингл з російським гуртом “ЯМОРЕ”. Також зірці мають провести екскурсію кількома містами РФ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦