У Південній Кароліні чоловік вирішив запропонувати на пляжі своїй коханій дівчині стати його дружиною, але загубив каблучку.

На щастя, він зустрів поліціянтів та підлітка з металошукачем, який і прийшов на допомогу. Адже освідчення майже не зірвалося. Про це розповіли у поліцейському управлінні Міртл-Біч на своїй Facebook-сторінці.

Правоохоронці зауважили, що чоловік із Теннесі зупинив офіцерів та розповів про прикру ситуацію. Пошуки розпочали поліціянти, а згодом до них добровільно приєднався 15-річний Ісай Крекелер з Огайо. Він взяв свій металошукач, завдяки якому планував знайти скарби, та допоміг знайти каблучку менш як за одну хвилину.

Чоловік встиг освідчитися коханій, яка прийняла його пропозицію руки та серця. Підліток попросив пару назвати майбутнього сина на його честь.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦