21-річний хлопець побив військового, який пересувався на милицях. Він звинувачував бійця України в тому, що триває війна. Прикрий інцидент стався у селі Шрамківка Черкаської області.

Про це повідомила волонтерка Тетяна Сила у соцмережі.

За її словами, на зупинці громадського транспорту хлопець накинувся на військового з кулаками, а коли той впав, почав бити ногами.

“Вийшла з маршрутки й бачу таку картину: військового зі слідами поранень б’є ногами на проїжджій частині якийсь недоліток років двадцяти, і з його вуст звучить фраза: “Ви, ЗСУшники, кон**ні, вас мочить нада, із-за вас війна”.

Жінка каже, що коли перехожі побачили цю картину, то підбігли й допомогли піднятися військовому.

Після того, як воїну вдалось піднятися, якісь підлітки почали кидатися у постраждалого камінням.

Тетяна зазначає, що постраждалим є її однокласник, який від перших днів війни захищає Україну. Він був у гарячих точках – Соледарі та Бахмуті.

Після цього інциденту він розплакався. “Пройшовши пекло війни снайпером, він отримав множинні осколкові поранення, сильну контузію. Після госпіталю його, як і багатьох інших, вивели поза штат зі смішними 850 грн грошового забезпечення, поселивши в якомусь лісгоспі посеред лісу й боліт у приміщенні колишньої школи без умов для проживання… Він приїхав у рідне село, зустрівся із друзями. А тут ось така ситуація”, – розповіла жінка.

У поліції Черкаської області підтвердили напад на військового. Там зазначили, що особу нападника встановлено. Він мешкає у селі Шрамківка Черкаської області. Відкрито кримінальне провадження.

Після розголосу та скандалу 21-річного хлопця привезли до госпіталю, де він на колінах перепросив у пораненого воїна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦