Відома українська співачка 30-річна Христина Соловій відверто розповіла про своє особисте життя та зізналася, що зустрічалася з хлопцем, який вже мав дівчину.

В інтерв’ю YouTube-каналу “Ебаут” вона сказала, що коханкою стала у юному віці – коли навчалася у восьмому класі. Через сильне кохання її від стосунків не зупинило те, що хлопець мав стосунки з іншою дівчиною.

“У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало”, – сказала співачка.

Також Соловій розповіла про досвід аб’юзивних стосунків. Її колишній хлопець навіть бив її.

Коли Соловій було 24 роки, у неї зав’язалися стосунки з дуже ревнивим чоловіком. Одного разу під час вечірки її у губи несподівано поцілував рок-музикант. Він зробив це спеціально, аби привернути увагу журналістів. Однак бойфренд співачки не зрозумів цього жесту та почав ображати її.

“Він починає мене гасити, пригнічувати… Я починаю щось доказувати, кричати, і я розумію, що я падаю на ліжко від ляпаса”, – зізналася Соловій.

Вона каже, що згодом покинула аб’юзера, оскільки зустріла іншого.

“Врешті ми розійшлися не через його ревнощі, а через те, що я зустріла іншого чоловіка”, – додала Соловій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦