64-річна американська співачка Мадонна була на межі смерті, тому склала детальний заповіт щодо своїх пісень та спадку, який становить 850 млн доларів.

Інсайдери злили подробиці документа виданню The Sun.

Коли співачка була екстрено госпіталізована, то серйозно замислилася над тим, хто і скільки отримає з її зароблених грошей. Вона також не захотіла, щоб після її смерті було влаштовано гастрольний тур з її голограмою та використанням інших сучасних технологій.

За словами інсайдера, критики розкритикували голограмний тур Вітні Г’юстон, тому “великі боси” не повинні робити такого з Мадонною заради грошей. Співачка не хоче, щоб її репутація була заплямована.

Також Мадонна хоче, аби її шестеро дітей не сварилися через спадок, тому права на пісні розділила між нащадками. Певну частку грошей отримає і менеджер співачки Гай Осірі, який віддано працював.

Нагадаємо, що 30 червня Мадонна знепритомніла у своєму будинку, де її знайшли та терміново доставили до лікарні. Причиною стала бактеріальна інфекція, через яку вона мала нудоту, блювоту та погане самопочуття. Проте у мережі пишуть, що вона передозувалася наркотиками.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦