Ексчоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу здивував шанувальників – він вирушив у подорож з донькою без нової дружини та падчерки.

Після недавнього медового місяця у Туреччині відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розповів про свою нову подорож у соціальних мережах. За його повідомленнями в Instagram-stories, він вирішив відправитися у подорож разом з 12-річною донькою, Софією.

На опублікованих фото та відео можна побачити, як Мурат тішиться спільним часом зі своєю донькою в аеропорту та на борту літака. Однак, здивувало те, що на знімках не було його нової дружини Лілії та її падчерки Олександри. Шанувальники припустили, що вони залишилися у Туреччині.

Сам Мурат зазначив, що вирушив у подорож лише зі своєю донькою, назвавши себе та дитину “двома мандрівниками”.

Додатково варто зазначити, що Мурат Налчаджиоглу разом з новою дружиною Лілією та її донькою раніше відправився до Туреччини – на початку червня. Кілька днів пізніше приєдналася його 12-річна донька Софія, яка є спільною дитиною Мурата та відомої співачки Ані Лорак.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦