Якщо ви помічали за собою звичку класти телефон догори екраном, варто позбутися її. Хоча це й практично, оскільки можна побачити, чи надійшло важливе повідомлення, однак експерти кажуть, що це шкодить гаджету.

Якщо ви хочете, аби ваш мобільний телефон працював довше та ефективніше, варто класти його екраном донизу. Звісно, якщо поверхня, на яку ви кладете його у такий спосіб, чиста та не може пошкодити екран девайса.

А ще у такий спосіб ваш телефон триматиме довший заряд батареї, оскільки у такому положенні телефону його екран не вмикатиметься, коли на мобільний приходитимуть сповіщення.

У такий спосіб, яка зазначають експерти, буде більш захищеною камера, встановлена на задній панелі мобільного.

А ще, коли телефон лежить екраном донизу, він швидше охолоджується.

Прихильники теорій змов зазначають, що класти телефон донизу екраном потрібно, аби під час важливої зустрічі хакери не змогли увімкнути фронтальну камеру й підглядати за тим, що відбувається у перемовній.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦