Автобус комунального підприємства “Київпастранс” та його пасажири стали жертвами нападу невідомого чоловіка, який кинув камінь у вікно автобуса на Оболоні. Подія сталася в неділю на автобусному маршруті, який тимчасово замінив тролейбус №34 для перевезення пасажирів.

Фото пошкодженої кабіни водія розповсюдилося в соціальних мережах, викликаючи обурення громадськості.

За інформацією, наданою представниками КП “Київпастранс” виданню ТСН, інцидент стався під час руху автобуса по маршруту між проспектом Івасюка та вулицею Північною. Невідомий чоловік раптово підійшов до транспорту та пошкодив вікно водія, використавши для цього велику каменюку.

На щастя, в результаті нападу ані водій, ані пасажири не постраждали. Одразу після інциденту водій зателефонував у поліцію, яка прибула на місце події. Правоохоронні органи вже почали розслідування та зареєстрували подію. Зараз триває розшук зловмисника, ініційовано процес встановлення його особи.

Представники КП “Київпастранс” заявили, що активно співпрацюють з правоохоронними органами для розкриття всіх обставин нападу. Вони планують встановити мотиви та ідентифікувати зловмисника, а також забезпечити підвищену безпеку на маршрутах громадського транспорту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦