У Києві затримали 26-річного чоловіка, який ошукав українських захисників. Раніше мешканець Вінницької області вже проводив оборудки із купівлею авто для фронту та притягувався за це до кримінальної відповідальності.

У Київській міській прокуратурі зауважили, що цього разу шахрай відгукнувся на оголошення військових про пошук автомобіля для бойового підрозділу. Він сказав, що у нього є необхідний транспортний засіб і він нібито безоплатно може передати його, але автомобіль потрібно заправити.

Так, захисник скинув гроші на пальне, після чого шахрай перестав виходити на зв’язок. Отримані кошти він потратив на власний розсуд.

Правоохоронці з’ясували, що раніше судимий чоловік обманом заволодів грошима. Чоловіку повідомили про підозру. Наразі йому обирають запобіжний захід.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦