Керівник Вінницького військкомату Роман Потерлевич міг таємно отримати квартиру, яка призначалася для українського захисника та його родини. Її військкому надав міський забудовник та волонтер.

Про це повідомили журналісти Компромат.leaks у своєму розслідування. Вони зазначили, що на початку 2023 року забудовник Володимир Хоменко пообіцяв виділити 8 квартир для військових, які захищають Україну від окупантів.

Сім родин українських воїнів справді отримали житло, про що писало різні медіа. Проте інформацію про восьмого власника забудовник відмовився надавати. Хоменко це пояснив тим, що нібито людина перебуває на фронті та не хоче розголосу.

Розслідувачі зауважили, що забудовник так і не прокоментував ситуацію, а тільки порадив звернутися до очільника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова. Інформацією про військкомат зацікавилося ДБР.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦