Українцям у магазинах та на заправках можуть дати здачу монетами, серед яких будуть цікаві екземпляри. Адже деякі з них особливо цінуються нумізматами і їх хочуть додати до колекцій.

До прикладу, 50 копійок 1992 року (різновид ЗВАг) пропонують 4000-11000 тисяч гривень. На монеті товстий тризуб, гроно має тільки чотири ягідки, а п’ята ягода зливається з вінком. Гурт – гладкий.

50 копійок 1994 року (різновид 1.1АГм) коштує на аукціонах від 2 до 4 тисяч гривень. Ця монета має маленький отвір в нижній частині тризуба, між листком та відростком є проміжок у формі трапеції. Гурт – дрібна насічка.

Така ж монета, але різновиду 2АГм, має великий отвір внизу тризуба. Її можна продати за 30 гривень.

Крім цього, 50 копійок 2001 року коштує 1500 гривень. Все тому, що цю монету було випущено малим тиражем у 5000 одиниць. В обігу її знайти дуже складно, а на аукціонах з’являються поодинокі варіанти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦