Відома українська блогерка Юлія Верба, яка в Instagram має понад мільйон підписників, придбала автомобіль Mercedes-Benz S 580 2023 року випуску. Вартість іномарки коливається від семи до 10 мільйонів гривень в залежності від комплектації та модифікації.

20-річна блогерка з гордістю повідомила про свою покупку, показавши фотосесію біля і всередині свого новенького Mercedes.

Однак ця новина спровокувала хвилю негативних коментарів та хейту на адресу блогерки.

У коментарях під її постом з’явилися обурені повідомлення, в основному з критикою її дій на тлі повномасштабної війни, коли тисячі людей залишаються без житла через ворожі атаки.

Користувачі висловлюють своє розчарування тим, як блогерка відзначила свою покупку в контексті трагічних подій в країні. Вони зауважують, що в цей час люди жертвують останнім, щоб допомогти військовим і зупинити війну. Одним із коментарів було написано: “Чому наші хлопці там гинуть? Щодня гинуть хлопці, а ви купуєте собі машини. На якій планеті ви живете?”.

Поряд з цими коментарями з’явилися й сумніви щодо чесності доходів блогерки. Деякі користувачі питають, чи є її заробіток дійсно чесним.

Цей випадок з Юлією Вербою став причиною активних дискусій та обговорень в мережі, викликавши суперечки між прихильниками та критиками блогерки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦