Республіканець Тім Берчетт, член комітету Палати представників Конгресу США, висунув неймовірну теорію щодо існування інопланетян та їхнього контакту з Землею. За повідомленням Daily Mail, політик заявив, що уряд США володіє доказами про позаземні цивілізації ще з кінця 19 століття.

Берчетт стверджує, що бачив переконливі докази існування інопланетян та їхніх космічних кораблів, відомих як НЛО. Він запевняє, що позаземні істоти мають технології, недоступні для нас, але не становлять загрози для людства, оскільки не проявляють ворожих нам намірів.

Політик стверджує, що йому були показані секретні документи та відеозаписи, які підтверджують існування та відвідування позаземних цивілізацій Землі. За його словами, уряд США приховує ці факти вже не з 1947 року, коли стався знаменитий Розуелльський інцидент, а з 1897 року, коли, за Берчеттом, відбулося падіння НЛО в штаті Техас.

Варто згадати, що Пентагон повідомив про більш ніж 500 випадків спостережень НЛО в рамках військових досліджень. Однак, інформація щодо більшості об’єктів залишається недостатньою для їхньої ідентифікації. Зокрема, зазначено, що понад 160 невідомих літальних об’єктів визнано повітряними кулями.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦