Американська попзірка Мадонна продовжує відновлювати здоров’я після того, як була екстрено госпіталізована до лікарні тиждень тому.

Протягом цього часу вона не спілкувалася зі своїми шанувальниками, але навколо співачки з’являються нові деталі. За інформацією ЗМІ, 64-річній Мадонні стало погано через можливе передозування наркотиками.

За цією версією, артистці було введено спеціальний препарат, який зазвичай використовують у випадках передозування наркотичних речовин у надзвичайних ситуаціях. З офіційного заявлення відомо, що Мадонні була зроблена ін’єкція цим препаратом, але для боротьби з септичним шоком, спричиненим бактеріальною інфекцією.

Зазначається, що виконавиця може бути пов’язана з допінгом, оскільки останні місяці активно готувалася до свого туру The Celebration Tour.

Нагадаємо, що тиждень тому Мадонна була екстрено госпіталізована до лікарні після того, як її знайшли без свідомості у власному будинку. Менеджер артистки офіційно повідомив, що причиною раптового погіршення її стану була бактеріальна інфекція. Проте шанувальники співачки підозрюють, що вона може страждати від сепсису внаслідок чергової пластичної операції, яку, за їхніми припущеннями, вона зробила перед початком свого туру.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦