Російські окупанти випустили ракети “Калібр” по Львову вночі 6 липня. Внаслідок цього руйнувань зазнали більш як 30 будинків, 250 квартир та 10 гуртожитків.

Таку статистику навів керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький під час пресконференції. Цивільні житлові об’єкти та транспортні зазнали руйнувань та пошкоджень, зокрема повибивало вікна та двері, виламало дерева.

За словами Козицького, таких руйнувань за час війни у Львові ще не було. Окрім будинків та гуртожитків, пошкоджено два вищих навчальних заклади, дитячий будинок та санаторна школа.

Крім цього, близько 150 абонентів залишились без електропостачання через руйнування однієї з підстанцій. Рятувальники продовжують розбирати завали, щоб врятувати людей і тварин.

Нагадаємо, що українська ППО змогла збити 7 з 10 “Калібрів”, які летіли на Львів. Внаслідок атаки по житловому багатоповерховому будинку та об’єкту критичної інфраструктури загинуло четверо людей, поранення отримали 34 людини.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦