У ніч проти 6 липня російські бойовики запустили по Україні 10 крилатих ракет “Калібр”, сім з яких вдалося ліквідувати силам повітряної оборони.

Одна з ракет ворога влучила у багатоповерховий житловий будинок у Львові, вбивши 4 людей та поранивши понад 30. Серед загиблих 21-річна дівчина та жінка 95 років, яка переживала Другу світову війну, однак не пережила війну росіян проти українців.

Відома українська співачка Христина Соловій, яка мешкає у Львові, висловила свою реакцію на атаку рідного міста російськими загарбниками у ніч на четвер. За її словами, у будинку, де вона мешкає були пошкоджені вікна.

Виконавиця поділилася своїми думками щодо нападу окупантів на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що в її будинку були вибиті вікна, але вона сама не постраждала.

“З вибитими вікнами, але жива-здорова. Сподіваюся, ви теж”, – написала Христина Соловій.

Ця нічна атака російських загарбників на Львів стала серйозним випробуванням для міста та його мешканців. Попри пошкодження та напружену ситуацію, Христина Соловій виразила свою вдячність за те, що вона сама не постраждала. Вона також висловила надію, що інші люди теж залишилися в безпеці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦