На випускному балу в Великій Британії 16-річна дівчина Ебі Рікетс вразила своїх однокласників та вчителів незвичайним образом – вона прийшла на свято в образі вампіра, вірніше її батько та брат привезли труну, в якій лежала дівчина.

Інформацію про це публікує видання mirror.co.uk. Протягом цілого року Ебі, велика фанатка вампірів, планувала цю вражаючу виставу, щоб виділитись серед інших на випускному балу. Вона вибрала справжню дерев’яну труну та “похоронний персонал” для створення ефектної сцени.

Дівчина одягла чорну мереживну сукню-корсет, мереживні колготки та чорні черевики, після чого лягла у труну з заплющеними очима та схрещеними руками. Коли труну поставили на червону доріжку, Ебі розкрила очі і “воскресла” перед захопленим глядацьким залом.

Ебі з Донкастера, Південний Йоркшир, розповіла: “Всі аплодували, кричали й плескали в долоні. Всі були вражені. Мої вчителі сказали, що це було дивовижно, що вони ніколи не бачили нічого подібного і що це увійде в історію”.

Для створення повного ефекту Ебі залучила свого 54-річного батька Алана та 18-річного брата Джона, які також вдяглися у чорне вбрання та протисонцеві окуляри, представляючи “похоронний персонал”, який доправив її на випускний бал.

Дівчина пояснила, що образ вампіра на випускний бал був спільним задумом з її покійною бабусею, яка померла раніше. Ебі вирішила втілити цей задум у життя, як пам’ять про неї.

“Багато людей підходило до мене на випускному балу та говорили, що це було дивовижно. Дехто навіть сказав, що я заслуговую на нагороду за найкращий виступ. Люди, які підходили до мене на початку вечора, хотіли зі мною сфотографуватися”, – розповіла Ебі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦