У Білому домі в Сполучних Штатах Америки відбулася евакуація. Все сталося через виявлення підозрілого білого порошку, який попередній тест визначив як кокаїн.

За даними агенції Associated Press, ця подія сталася, коли президент Джо Байден перебував у Кемп-Девіді.

Зазначається, що секретна служба, яка забезпечує безпеку президента та інших посадовців, виявила підозрілий порошок у загальній зоні Західного крила. Після попереднього тесту встановлено, що ця речовина є кокаїном, повідомляють правоохоронні органи.

Працівники Секретної служби регулярно проводять огляд адміністративної будівлі, в тому числі й доступної для туристів зони. Саме там було знайдено підозрілий порошок.

Близько 20:45 за місцевим часом людей евакуювали, негайно були викликані екстрені служби. Незабаром після проведення перевірок, будівлю Білого дому відкрили знову, а зразок порошку було направлено на додаткове тестування.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦