Батька трирічної дівчинки, яка вбила свою маленьку сестру молотком, оштрафували за неналежне виконання батьківських обов’язків. Хустський районний суд у Закарпатській області ухвалив рішення щодо цієї справи, зазначає zaxid.net, посилаючись на постанову суду.

У судовому протоколі зазначено, що на батька дітей було складено протокол про неналежне виконання обов’язків, за що йому було призначено штраф у розмірі 850 гривень.

Трагедія сталася 20 листопада 2022 року, коли трирічна дівчинка побила свою молодшу сестричку, якій на той час було всього рік, молотком по голові. На жаль, маленька дитина померла від отриманих травм.

Батько не був присутній під час цієї трагедії. Раніше він не мав жодних правопорушень, адміністративних чи кримінальних. Він подав заяву до суду, визнаючи свою провину і вимагаючи розглядати справу без його присутності.

Крім штрафу, батькові також доведеться сплатити 536 гривень судового збору за розгляд справи.

Зауважимо, що закриття кримінального провадження у цій справі свідчить про те, що правоохоронні органи вважають батька не причетним до самої злочинної дії, але вважають його винним у недбалому виконанні батьківських обов’язків, що спричинило трагедію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦