Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі з’явився перед камерами і шокував тим, у якому стані він перебуває. Політик дуже сильно схуд та показався з лікарняного ліжка.

Саакашвілі взяв участь на засіданні Тбіліського міського суду та продемонстрував, що дуже схуд. Аби всі у цьому переконалися, він підняв футболку. Його стан здоров’я вже давно викликає занепокоєння.

Як відомо, більш як рік Саакашвілі перебуває у в’язничній лікарні, куди його було переведено з ізолятора. Щоб його лікували, з відповідними клопотаннями звертались представники Євросоюзу та президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Саакашвілі був заарештований 2021 року, коли таємно повернувся в Грузію, хоч і має українське громадянство. Йому загрожує шість років в’язниці за перевищення повноважень і переслідування опонентів. Він вже кілька разів бойкотував та влаштував голодування. Сам політик заявляв, що його отруїли і катували.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦