Колишній продюсер відомого українського співака Олега Винника Олександр Горбенко почав публікувати на сторінці Винника в Instagram власні дописи.

Днями на колишній офіційній сторінці Винника в Instagram з’явився кліп на пісню “Гендер”, яку виконує DISCOMAN (музику та слова до пісні написав Андрій Ігнатченко).

“Show must go on…”, – підписано це відео від імені Олега Винника.

У кліпі той, хто співає, є справжнім клоном артиста – схожий голос, світле довге волосся, яскравий сценічний костюм. Однак обличчя виконавця приховане.

Нещодавно Олег Винник, зникнення якого з публічного простору майже на 1,5 роки засмутило шанувальників, пояснював, що немає доступу до колишніх акаунтів у соцмережах, зокрема, в Instagram та Facebook. Він заявляв, що тепер цими сторінками керує його колишній продюсер Олександр Горбенко. Однак співак пообіцяв, що вирішить суперечку з екскерівником у правовому полі.

Раніше Горбенко заявив, що перестав працювати з Винником. Він повидаляв майже всі дописи з офіційних акаунтів співака. До прикладу, в Instagram Винника тепер всього дві публікації, однією з яких є кліп, про який повідомлялося вище.

Нагадаємо, у червні Олег Винник заявив, що наразі перебуває в Берліні та лікується.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦