Майкл Паккард опинився у пащі горбатого кита в Провінстауні, штат Массачусетс, у червні 2021 року. Про цей інцидент Майкл розповів на онлайн-заході Reddit Ask Me Anything, де люди могли ставити йому питання безпосередньо.

Як повідомляє LadBible, Майкл згадав, що пірнув і спускався на дно, коли раптом “щось врізалося в нього як товарний поїзд”, і всі навколо почорніло.

“Вода почала рухатися дуже швидко навколо мене, і я почував тиск на своєму тілі. Я рухався по воді з величезною швидкістю, але все навколо було чорним. Я замислився: “Що це за дивина?”. Я провів у пащі кита близько 30-40 секунд. Я впевнений, що того дня міг померти. Я міг задихнутися або потонути”, – розповів він.

Після того, як кит виплюнув Майкла, він повернувся на берег і потрапив до лікарні.

“Я сказав: “Я був у пащі кита”. Всі медсестри й лікарі в лікарні приходили до мене і запитували про це. Одна медсестра навіть попросила мене назвати лотерейні номери!” – згадує він.

Майкл також розповів, про що думав, коли зрозумів, що опинився всередині кита. Він подумав про свою дружину та дітей.

Його син Джейкоб також був присутній на онлайн-заході, щоб поділитися своїми враженнями про неймовірний досвід свого батька.

Він сказав: “Мене вигнали з уроку іспанської й сказали, що сталася нещасна подія, пов’язана з китами. Цілий день я був на нервах, нічого не знаючи”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦