На Бахмутському напрямку ворожа сторона зробила значні зусилля, щоб зупинити наступ наших військ. Вони розмістили там додаткові військові підрозділи та збільшили обстріли.

Хоча загальна інтенсивність боїв на цьому напрямку знизилась минулого тижня, проте тривалий час тривали активні бойові дії. Всього відбулося понад 40 зіткнень. Одна українські війська здійснили просування в глибину противника на декількох ділянках.

Ворожа сторона продовжувала наступати на Лимано-Куп’янському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Проте завдяки професіоналізму та хоробрості наших воїнів, ми не втратили жодного метра землі на цих напрямках.

Тим часом боєць ЗСУ, який веде свій Телеграм-канал “Бахмутським демон”, повідомив, що росіяни на Бахмутському напрямку мають «сильні позиції», тож штурми йдуть, але вони важкі.

Він додав, що українська арта працює інтенсивно. “Все повільно, але так, як треба. Більше скажу, по самому Бахмуту на деяких вулицях вдалося зайти за спини росіянам та перестріляти їх спостережні пункти”, – повідомив він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦