Жінка в Австралії випадково знайшла рідкісне кругле куряче яйце, яке може мати значну цінність.

Жаклін Фелгейт розповіла про свою історію в соцмережах. В Instagram вона написала, що знайшла це унікальне яйце в упаковці після візиту до місцевого продуктового магазину. Вражена своїм відкриттям, вона поділилася цією чудовою знахідкою зі своїми підписниками.

“Я подумала, що поділюся цією захопливою диво-знахідкою – в нашій упаковці яєць ми знайшли кругле яйце, і після швидкого пошуку в Google виявилося, що це одне яйце на мільярд”, – розповіла вона.

Це рідкісне яйце також може мати значну вартість. Наприклад, у 2015 році одна британка продала кругле яйце за 700 доларів.

Варто зазначити, що одними з найдорожчих яєць, які можна придбати, є яйця вимерлих слонових птахів. Вони можуть мати приблизно 800 років і у 200 разів більші, ніж звичайне куряче яйце. Ці птахи, що мешкали на Мадагаскарі, були винищені понад 400 років тому. Зокрема, у 2013 році ціле яйце слонового птаха було продано на аукціоні Christie’s за 101 тисячу доларів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦