Менеджерка банку у Британії Елісон Данн, яка захоплюється спіритизмом, відвідала в покинутий готель Park у Моркамбі, графство Ланкашир. Там вона помітила фігуру чоловіка, що прихилилася до стіни. Жінка стверджує, що це був привид.

Як повідомляє Daily Star, Елісон стверджує, що під час спіритичного сеансу, який вона проводила за допомогою спеціальної дошки Ouija, то зробила знімок, на якому потім помітила “повішеного вбивцю”.

Жінка також розповіла, що вона з товаришами перед цим відчула, як у коридорі готелю раптом стало холодно, помітили вони й мерехтіння світла.

Елісон вважає, що вона могла спіймати на камеру привид вбивці, який, за місцевою легендою, задушив жінку в готелі на початку 1900-х років, а потім убив себе.

Відтоді, зізналася жінка, її не покидає відчуття «страшного страху», вона не може нормально спати.

Представник готелю підтвердив, що жахлива історія про чоловіка, який убив жінку в приміщенні, є історією, яку розповіли місцеві. “Чоловік справді задушив жінку на початку 1900-х років… Я так розумію, що жінка мала стосунки з керівником, а чоловік цей був з нею у стосунках або одружений. Він вбив кохану, а потім наклав на себе руки”, – додав він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦