Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україні було запроваджено загальну мобілізацію під час якої до лав війська потрапляють усі здорові чоловіки віком від 18 до 60 років.

Винятків держава не робить – воюють не лише пересічні українці, а й відомі особистості зі сфери культури, спорту тощо.

Відправиться воювати проти росіян й 38-річний український співак Віталій Козловський. Він вже отримав мобілізаційну повістку з військкомату.

У своєму Інстаграмі співак опублікував фото та повідомив: “От і до мене прийшла повістка”.

На цій світлині Козловський сидить спиною до того, хто фотографує, підписує якісь документи, а навпроти нього сидить представник військкомату.

Фанати співака поцікавилися у Віталія в коментарях під цією світлиною, чи має він військову спеціальність, чи якийсь досвід, на що він відповів “поки немає”.

Представниця співака Юлія Бакуменко у коментарі ЗМІ повідомила, що Віталій отримав “мобілізаційну повістку”. За її словами, Козловський встиг пройти військово-лікарняну комісію та чекає на виклик до військової частини.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦