У спекотну погоду ідеальним взуттям стають босоніжки. Проте часто проблемою є те, що вони натирають ноги та провокують появу мозолів.

Але є три цікаві та прості лайфхаки, які допоможуть позбутися цієї проблеми. Використовуйте їх як для босоніжок на низькому ходу, так і до підборів чи платформи.

Силіконові пади

Силіконові пади бувають для пальців ніг, п’яток, носка та інших частин стопи. Величезним плюсом є те, що вони неодноразово. Після використання ви просто їх промийте з милом та носіть далі. Ще одним способом порятунку стануть силіконові устілки.

Розносити босоніжки з тілесним пластиром

Це стане чудовим способом, аби запобігти появі мозолів та ран на ногах від нового взуття. Поки ви користуватиметеся пластирем, пара взуття чудово підійде для ваших ніг та розходиться. Ви забудете про дискомфорт та біль.

Олівець від мозолів

Олівець від мозолів нагадує помаду або клей-олівець. Він не дуже популярний, але це просто дивовижний винахід, аби ваше взуття вам не натирало. Просто змастіть місця, які ви можете натерти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦