Відомий астролог Влад Росс сказав, коли на російських загарбників очікує повний крах на фронті. Він назвав найбільш несприятливі дні для країни-окупантки цього літа.

Експерт у коментарі “Главреду” сказав, що стан здоров’я російського диктатора владіміра путіна може швидко погіршитися десь у 20-х числа червня. У цей час до нього прийде розуміння, що війну з Україною їм не виграти.

За його словами, у середині червня Збройні сили України можуть зруйнувати Кримський міст, який з’єднує окупований півострів з материковою росією. Також будуть розбиті російські військові склади з боєприпасами на території Криму.

Астролог запевнив, що загалом все літо видасться дуже складним для росії. Найнебезпечніший період для ворога – 9-24 серпня. До цього часу путін вже помре, а в росії розпочнуться найсерйозніші економічні проблеми.

Епоха путінізму, як вважає Росс, завершиться також в червня, коли росія завдасть тактичних ударів ядерною зброєю. Він заспокоїв українців, що по цілях озброєння не відпрацює. Загалом для РФ найгіршим періодом є серпень та вересень 2023 року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦