Багато людей звикли класти у гаманець чи під чохол смартфона своє фото або інших близьких людей. Проте така проста звичка може мати погані наслідки, вважають езотерики.

Як відомо, чорні відьми та маги часто роблять пристріт чи псування саме на фото, яке є ідеальним інструментом впливу. Якщо у вас випадково випаде фото, то так можна притягнути нещастя та лихо на того, кого там зображено. Існує ризик, що фото потрапить до людей, які мають погані наміри.

Пам’ятайте і про енергію речей, оскільки гаманець та телефон зберігають інформацію про грошовий достаток. Романтика тут відсутня, але присутня у вас та фото. Якщо ці дві енергії поєднаються, то є ризик появи конфліктів у стосунках, зіпсуються взаємини та перекритися фінансовий потік.

Особливо небезпечно носити фото покійника в гаманці або чохлі телефону. Так ви тільки турбуватимете його душу. Як наслідок, померла людина може почати приходити до вас у снах, почнете бачити видіння чи покійний лякатиме ваших близьких.

Крім цього, мерці мають дуже потужну енергію, тому не приваблюйте біду у своє життя та не кличте потойбічні сили до світу живих.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦