Українська співачка Камалія потрапила до лікарні після нещасного випадку, про що вона розповіла своїм прихильникам у соціальних мережах. Зірка опублікувала фотографію, зроблену біля апарату МРТ, що викликало серйозне занепокоєння серед її шанувальників.

Камалія зізналася, що спочатку не хотіла розкривати цю інформацію громадськості, бо вона “почувала сором”. Однак, врешті-решт, вона все ж вирішила поділитися своєю історією в Instagram.

На опублікованому знімку Камалія позує без макіяжу в лікарняній сорочці та шапочці. Виявилося, що сталася невеличка “аварія”, яка мала для артистки серйозні наслідки.

“Не хотіла ділитися новиною, соромилася… у свої 46 років я впала з велосипеда, знімаючи відео на телефон. Думала, що просто забилася, але біль не зник і навіть збільшився. Можливий перелом ребра. Пішла на МРТ та КТ”, – розповіла співачка.

Артистка зазначила, що вже цієї п’ятниці відбудеться нагородження YUNA, на яке вона готувалася з великою відповідальністю. Але зараз Камалія не впевнена, чи зможе вийти на сцену та продемонструвати запланований номер.

“Прошу вас, друзі, будьте обережні, особливо під час знімання відео”, – звернулася до своїх шанувальників зірка, підсумовуючи свою історію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦