У Польщі сталася моторошна історія з підлітком. Він жив з тілами своїх батьків, які вже почали розкладатися.

Після того, як знайшли мертве подружжя 42 і 50 років, то одразу було затримано 14-річного сина. Він жив з трупами батька-лікаря та його дружини кілька днів. Про це повідомляє onet.pl.

Розслідуванням займалася Окружна прокуратура у Варшаві, яка у червні все завершила та розповіли про дивну справи у Кельпіні. Причиною такої поведінки хлопця став його страх.

На думку прокурорі, до їхньої смерті не причетних хтось інший, зокрема син. Кримінальне провадження закрили 5 червня 2023 року, а подробиць розслідування вирішили не надавати.

Інцидент стався в серпні 2022 року в місті Кельпін, що розташовано недалеко від Варшави. Коли сина мертвого подружжя затримали, він був у кінотеатрі та переконував, що не вбивав своїх батьків. За його словами, їхня смерть настала раптово, і оскільки він не знав, що робити, тому нікому не сказав про це.

Спочатку правоохоронці розглядали дві версії того, що сталося: отруєння або вбивство. Але жодна не підтвердилася.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦