У травні та на початку червня російські добровольці, які воюють на боці ЗСУ, здійснили кілька диверсій у Бєлгородській області Росії.

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) та легіону “Свобода Росії” заявляли, що мають намір утворити демілітаризовану зону біля українських кордонів та заявляли про мету повалити диктаторський режим Володимира Путіна.

Представник легіону з позивним Цезар в інтерв’ю “Еспресо” тим часом заявив, що легіон та РДК ставлять за мету “абсолютно повне звільнення” території РФ від путінської влади.

Цезар каже, що операції легіону неможливі без військових дій. “Це як рак четвертої стадії, який таблетками не можна вилікувати. Треба брати пухлину та вирізати її”, – так він схарактеризував повалення режиму Путіна.

Легіонер запевнив, що ряди російських добровольців, які готові боротися за демократичні цінності в Росії, поповнюються.

“До нас переходять місцеві мешканці. Нас підтримує широкий партизанський рух усередині Росії”, – сказав він.

У цьому контексті Цезар нагадав про низку диверсій, які час від часу відбуваються на Росії на енергетичних об’єктах, чи об’єктах інфраструктури.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦