Росіяни вчинили ще один терористичний акт на тимчасово окупованих територіях України. Вони підірвали ще одну дамбу в регіоні, де ЗСУ успішно пішли в контрнаступ.

Щоб завадити українським військовим успішно звільняти населені пункти, ворог здійснив підрив дамби на річці Мокрі Яли, яка протікає через нині вже деокуповані Благодатне та Нескучне.

Підірвана дамба розташовується на межі Запорізької та Донецької областей, заявив речник Об’єднаного координаційного центру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень на телемарафоні.

Так, окупанти зруйнували дамби на Запоріжжі – біля села Новодарівка Пологівського району. Через це було затоплено обидва береги річки. Військові переконують, що такі дії ворога не вплинуть на контрнаступальні дії ЗСУ.

Шершень наголосив, російські окупанти намагаються будь-якими способами зупинити просування Сил оборони України на Таврійському напрямку. Після того, як ворог підірвав греблю Каховської гідроелектростанції, тепер він подібно вчиняє з меншими водосховищами та дамбами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦