Вислів “паризький шик” асоціюється з непримітними, але захопливими стильними образами французьких жінок. Здається, ніби вони не докладають жодних зусиль, щоб виглядати “на мільйон”. Пропонуємо дізнатися їхні секрети “шикарного вигляду”.

Забудь про “доглянутість”

Зачіска “від волосини до волосини” та такі розгладжені штани, що можна порізатися по їхніх злегка почорнілих швів — це не про французьких модниць! Звичайно, вони не виглядають неохайними, але легка “недоглянутість” завжди присутня в їх образах. Досягнути цього ефекту нескладно — зібрати волосся в легкий розпущений пучок або зробити невеликі хвилі. Грати з поєднаннями – наприклад, кросівки з костюмом.

Вся справа у деталях

Головною частиною образу французької жінки вважають саме деталі, тобто аксесуари. Навіть найпростіший комплект з чорних джинсів, білої футболки можна урізноманітнити капелюхом, шовковою хустиною чи примітними сережками.

Запровадь “базу”

Базові речі – необхідний мінімум будь-якого гардероба. Наприклад, джинси, білі кеди, чи балетки, універсальні коктейльні сукні. Крім того, базові речі дозволяють гратися з ними, завжди подаючи їх по-різному.

Жодних логотипів

Великі логотипи відомих виробників одягу вже давно залишилися в минулому разом. Любов до явно брендових речей повідомляє лише про заміщення смаку і стилю дорогими речами.

Дорого не означає стильно

Француженки не прагнуть купувати речі виключно в дорогих магазинах. Деякі з них полюбляють вінтаж, одяг з “історією”, а більшість віддає перевагу маркам середньої цінової категорії.

Чоловічі речі

Француженки обожнюють чоловічий стиль і зовсім не бояться носити “ніжні” речі. Дівчина виглядає набагато більш сексуально в чоловічій білій сорочці, ніж в обтягуючому прозорому кроп-топі в поєднанні з джинсами низької посадки. Звичайно, речі не повинні бути надто великими. Не менш важливо міксувати їх з контрастно-жіночим одягом.

Не бійтеся чорного кольору

Не знаєш, що одягнути? Одягни чорне. Саме так вважає більшість француженок.

Простий макіяж

В Парижі жінки не надто “розмальовуються”. Універсальний і лаконічний макіяж підходить до всього і не обтяжує зовнішність. Максимум – витончені тонкі стрілки або трохи затемнені зовнішні кути очей плюс легкий тон на обличчі. Ну і туш для вій.

Надягнути все найкраще одразу

Це не про французький стиль. Француженки слідкують за модою, але ніколи не стануть поєднувати в одному образі одразу кілька ультрамодних трендів. Те ж саме стосується і зачісок, бо надмірність — ворог гарного смаку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦