Чудовим способом перевірити свій інтелект та мозок є цікаві головоломки та візуальні тести, які проявлять вашу спостережливість та увагу до деталей.

Видання Express поділилось цікавим тестом, який набуває популярності у мережі. Ви маєте тільки 5 секунд, щоб подивитись на картинку та перевірити свою концентрацію. На перший погляд, всі шість жінок, розташовані у двох радах, абсолютно однакові. Проте все ж одна деталь, яка їх відрізняє. Вам потрібно знайти її за цей короткий час.

За словами експертів, коли люди мають високу спостережливість та сконцентрованість, то їм достатньо 5 секунд, що знайти ту деталь.

Психологи ж кажуть, що такі головоломки та тести допомогають вашому мозку довше зберігатися здоровим, знижуючи ризик захворювання на невралгію, зокрема деменцію чи Альцгеймера.

Правильна відповідь. Перша жінка має зайве пасмо волосся, коли в інших все цілком однаково.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦