33-річний мешканець США, який був невдоволений власним зростом, пішов на ризикований крок – він вирішив подовжити свої ноги та виклав за дві операції приблизно 100 тисяч євро.

Як повідомляє The Sun, Браяну Санчесу операцію робили у Туреччині. Й попри те, що він протягом двох місяців щодня крутив болти в ногах, чоловік ні про що не жалкує.

Браян, що працює іпотечним брокером, вирішив змінити довжину ніг, бо вважав їх закороткими та порівнював себе з “великим пальцем на нозі”. Він вважав, що його тіло довге, а ноги виглядають при цьому короткими.

“Я широкий, у мене довгі руки, і через мої короткі ноги я виглядав як величезний великий палець, як чоловічки-пальці з фільму «Діти шпигунів».

Першу операцію він переніс у грудні 2022 року, тоді лікарям довелося зламати йому на ногах гомілкову та малогомілкову кістки, видалили внутрішню частину великогомілкової кістки та кістковий мозок.

Потім лікарі вставили йому в ноги спеціальні стрижні, які були прикручені до кісток, а назовні були виведені спеціальні болти, що кріпилися до конструкцій. Ці фіксатори треба було щодня підкручувати. Браян розповів, що у нього на ногах “були шматки сталі на зовнішній стороні й постійні відкриті рани, які не закриються, доки ви знімаєте все обладнання”.

Він каже, що через постійний біль не міг спати. “Але я думав, що біль буде того вартий – як тільки все закінчиться, я просто зможу насолоджуватися тим, що вищий, і, сподіваюся, почуватиму себе на вершині світу”, – додав він.

У лютому 2023 року лікарі зняли з його ніг конструкції й зріст чоловіка збільшився приблизно на 7,6 см.

Вже у березні чоловікові зробили другу операцію, щоб подовжити стегнові кістки.

“Я насправді почувався чудово після операції на стегнових кістках й протягом усієї процедури майже не було болю, лише від подовження від фактичного розтягування моїх ніг”, – розповів чоловік.

Після другої операції він зріс ще на 9 см. Наразі Браян пересувається на інвалідному візку, поки повністю не одужає.

“Я краще бачу, що над холодильником… та можу бачити чужі лисини”, – пожартував Браян.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦