Неприємний інцидент стався у Білій Церкві в Київській області – випускник-візочник не зміг відзначити свято Останнього дзвоника, і все це сталося через педагога.

Випускник Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 Артем Батрак у Facebook повідомив, що така ж доля спіткала і його однокласницю Поліну.

11-класник написав у соцмережі, що його класна керівниця на них уваги та навіть ігнорувала їхню присутність.

“Не поставила мене до мого класу, не запросила до школи! Повністю проігнорувала мене та мою однокласницю Поліну, яка також на інвалідному візку! Ніби ми не її учні, а просто діти з вулиці! Ще й на інвалідних візках”, – зауважив хлопець.

Він каже, що давно мріяв про це свято і сподівався взяти участь у святковій лінійці, він мріяв, як на нього почеплять стрічку та заведуть останній раз відвідати школу.

“Мені стало огидно бути присутнім на лінійці! Моя мрія розбилась в один момент!”, – сказав він.

Артем каже, що лише завдяки підтримці його рідних та близьких він стримав емоції, аби не розплакатися на святковому заході.

У Білоцерківському опорному ліцею-гімназії №20 поки ніяк не коментували ситуацію. Хлопець у своєму дописі тегнув й Міносвіти, але й відомство не відреагувало на скандал.

Тим часом Артем закрив доступ до своєї сторінки у Фейсбуці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦