Російський диктатор Володимир Путін збудував для себе “царське село”, яке знаходиться у Підмосков’ї біля його резиденції у Ново-Огарьово.

Про це дізналися журналісти російського видання “Проект”. Вони повели розслідування та з’ясували, що російський президент побудував аналог справжнього Царського села, яке існує у Санкт-Петербурзі.

Зазначається, що іноземні компанії скупили біля його резиденції землі, які передали сім’ям путінських дочок. На цих землях Путін й розбудував нове село з імператорськими замашками.

Окрім дорогих особняків до села прокладено навіть секретну залізничну дорогу. А будували все коштом бюджету країни.

Журналісти пишуть, що у цьому селі оселилися сім’ї путінських дочок та навіть його колишня дружина Людмила з новим чоловіком.

Видання зазначає, що будинки у цьому селі обладнані так, наче там живуть “королівські особи”. Наприклад, в одній з кімнат одного з особняків меблі коштують 10 тис. євро. Барна стійка 1930-х років – 5,7 тис. євро, дві барні табуретки по 800 євро. Кімнати прикрашені коштовними картинами. За ще одну барну стійку з мармуру та перламутру виклали 120 тис. євро. А люстра ручної роботи обійшлася у 72 тис. євро.

В одному з вуличних наметів було помічено предметів на 53 тис. євро.

Детальніше про розслідування про нове царське село Путіна можна дізнатися з цього відео:

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦