Українська співачка Оля Полякова відмовилася виконувати свої пісні російською мовою на завжди. Старий репертуар буде лунати тільки у перекладі.

Про це зірка сказала в етері радіо “Львівська Хвиля”, додавши, що українською мовою розмовляє в побуті та перевела своїх дітей. Адже дуже багато людей недооцінювали вагу мову, коли росіяни намагалися забрати нашу землю та знищити національність.

Полякова ствердно заявила, що більше не використовує російську мову та ніколи в житті більше не буде нею співати. Пісня їй продовжать писати ті ж автори, що й до російського вторгнення в Україну 24 лютого.

За словами Полякової, співати російською було дорожче, адже платили кращі роялті. Тому майже всі треки артистки були російською мовою. Вже 24 лютого пріоритети артистів змінилися.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦