Блогерка з Києва обурилася, що столицю захищають “грьобаний” Patriot. Катерина Т. запропонувала переставити ППО на захід України, щоб вона нарешті виспалася, а ракети летіли в інші регіони.

Зауважимо, що саме Patriot здатний збивати балістичні ракети “Іскандер-М”, які росія випускає по українських містах. Скандальне відео блогерка опублікувала в Instagram “moon_girl888”.

Ці заяви розгнівали українців. Адже Patriot рятує сотні життів цивільних громадян. Блогерка висловила сподівання, що за таке бажання її не будуть викликати до Служби безпеки України.

Після того, як її заяви набрали розголосу, 33-річна блогерка закрила доступ до своїх сторінок в соцмережах. Але користувачі зробили інші скриншоти, де Катерина повторює наративи Кремля, що винні у всьому США, а не росіяни.

Щодо України вона налаштована агресивно та вважає, що всіх загинуть або від ракет, або від голоду.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦