21 травня у Лас-Вегасі на арені MGM Grand український боксер Василь Ломаченко бився з американцем Девіном Гейні та програв за рішенням суддів. Після цієї поразки колишній футболіст збірної України Артем Федецький піддав Ломаченка жорсткій критиці на подкасті «Брутальний футбол».

Він заявив, що не співчуває Ломаченку з тієї причини, що боксер має проросійську позицію у той час, коли росіяни знищують нашу країну.

“Це довб**об… За нього просто неможливо вболівати. Ви бачите, яка там вата в голові?”, – заявив Федецький.

При цьому він згадав, як Ломаченко вдарився у віру та почав служити російським попав у храмі Московського патріархату. “Він ходить до церкви і пече якісь пасочки. Вася, ти що, дебіл?”, – вилаявся футболіст.

Він також навів приклад іншого українського боксера Олександра Усика, який всіляко підтримує ЗСУ та зайняв чітку проукраїнську позицію.

Федецький каже, що Усик із Ломаченком не спілкується попри те, що вони куми. “Вася – ватник, він нікого не слухає… Що з такого кума, якщо він ватник?”, – сказав він.

Футболіст також заявив, що йому соромно було бачити прапор України на плечах Ломаченка після бою з американцем.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦