Американка Кайла ЛаВенде у свої 38 років важила 152 кг, але після того, як вона змінила мислення, то змогла схуднути на майже 90 кг.

Останньої краплею став політ в літаку з Лас-Вегаса до Лос-Анджелеса, де їй довелося купувати два місця, щоб сісти. Цей інцидент змусив її задуматися та змінити життя, пише dailystar.co.uk.

На те, щоб схуднути на 90 кг, у жінки зайняло два роки. Вона не тільки почала дотримуватися дієт, але й зменшила шлунок. Кайла додала спорт у своє життя, аби тіло тримати в тонусі.

Зміни розпочалися із мислення. Але не збитися зі шляху до красивої фігури та здорового тіла не дала операція на шлунку. Вона також почала вивчати все про харчування, щоб їсти з користю.Нині вона працює тренером і допомагає іншим бути здоровим.

Тепер Кайла одягається у стилі Барбі та радіє, коли її порівнюють з лялькою. Вона каже, що тепер здійснилася її дитяча мрія.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦