Американський сенатор Ліндсі Грем попередив російських окупантів, що на них очікує “грубе пробудження” після контрнаступу Сил оборони України.

Як повідомляє Politico, відносно скоро українські військові підуть в активний наступ та почнуть деокуповувати тимчасово захоплені землі. Такий висновок Грем зробив після приїзду до Києва та зустрічі з президентом Володимиром Зеленським та його командою, які й ознайомилися політика з детальним планом щодо звільнення територій України.

На думку Грема, найближчим часом увесь світ побачить, яку вражаючу силу мають українці. Жодних деталей плану він не розкрив, але наголосив про “формувальні операції”, які збивають російські наміри.

Сенатор вважає, що протягом 2023 року ключовим завданням України буде повернення окремих “стратегічних місць”. Про те, чи зможу українські військові витіснити росіян за цей період, він не прокоментував.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦