Російська журналістка Ксенія Собчак заявила, що не рада безпілотникам в Москві та передмісті. Її охопив жах через вибухи.

Раніше “опозиціонерка” не реагувала на обстріли ні в Україні, ні в росії. Проте зараз у Telegram емоційно поскаржилася, що нажахана та показала діалог з другом.

Собчак незадоволена тим, що є чимало людей, які радіють цьому та хочуть продовження бойових дій. Для драматичності вона додала у свій пост знаки оклику.

На скриншоті видно, що знайомий журналістки пише про атаку дронів в районі московської Рубльовки. У селищі Барвиха було чутно 6 гучних вибухів.

Росіяни, які підтримують війну проти України, були неготові, що “нові відчуття” дійдуть і до них. Тепер громадяни РФ сподіваються на ППО, яка їх має захистити.

Нагадаємо, що вранці 30 травня у російській столиці та Підмосков’ї налетіли безпілотники, уламки яких врізалися в будинки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦