Таргани є досить небезпечними комахами, адже переносять різні інфекційні хвороби та шкодять в домі. У людини можуть з’являтися різні шкірні захворювання, зокрема дерматити та алергії.

На щастя, від тарганів можна позбутися ефективним та справді дієвим засобом, який можна приготувати самостійно. Також використовуйте його як профілактичний.

Вам потрібен нашатирний спирт та вода. У банку налийте 2 л води та додайте 2 ложки нашатирного спирту. Щонайменше двічі на тиждень робіть вологе прибирання в житлі, особливо ретельно очищуйте вентиляції та плінтуси. Таргани ненавидять запах нашатирю, тому оминатимуть ваш дім.

Ще одним засобом, який точно допоможе, є скипидар. Його також треба нанести на найбільше “лакомі” місця для тарганів – плінтус, вентиляції та труби. Проводьте прибирання в рукавичках та захисних масках/окулярах.

Якщо ваш дім кишить тарганами, то краще викликати фахівців для професійної дезінсекції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦