Не кожна жінка наважиться обрізати волосся та обрати коротку стрижку. Але така зачіска підійде не всім, ще й додає віку.

На думку експертів, чим старша жінка, тим коротше в неї має бути волосся. Адже з роками зникає густота та блиск. Проте коротка зачіска може сильно зістарити, тому уникайте трьох популярних стрижок.

1. Каре з прямим чубчиком. Така зачіска підкреслить зморшки, навіть не помітні, та докине років. Густий чубчик не зіграє вам на руку, а в 2023 році такий варіант не зовсім актуальний. Надайте перевагу багатошаровим варіантам замість рівного каре.

2. Маллет. У 70-х роках така зачіска була дуже популярною серед музикантів. А в 2008 році співачка Майлі Сайрус змінила свій імідж, але такий варіант пасуватиме не всім. Жінка за 30 років вона тільки додасть віку.

3. Піксі. Така зачіска відкриє зморшки, пігменті плями та інші недоліки шкіри. Піксі робить образ менш жіночним та більш суровим. Спробуйте додати подовжений чубчик, як це зробила Мішель Вільямс.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦