В Україні існує багато прикмет, які обіцяють матеріальний достаток, багатство та фінансовий успіх.

Про деякі з них та як правильно поводитися з купюрами після зарплати, розповідає OBOZREVATEL.

1. Грошам треба “переночувати” вдома. Аби гроші “не тікали” від вас, їх не треба одразу витрачати. Після зарплати принесіть всю суму додому та залиште обов’язково на ніч. Так оселя насититься грошовою енергією, а купюри – енергією дому та його мешканців.

Дехто навіть кладе зарплату під подушку для отримання більш глибокого контакту з грошима та посилання фінансового потоку.

2. Благодійність. Енергія грошей не повинна застоюватися. Її треба оновлювати та покращувати свою фінансову карму. Тому в цьому випадку допоможе благодійність. Ідеальний варіант – віддавати 10% від доходу на допомогу інших, або ж комфортну для вас. Донатити треба від щирого серця, а не тому, що треба.

3. Правильний порядок грошей. Гроші люблять, коли їх рахують. Але у будинку є місця, де це найкраще робити – спальня та вітальна. Купюри складайте у стопку зворотним боком догори, а на ніч кладіть у найбільш підходяще місце. Коли Місяць зростає, то це підвіконня.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦