Українські синоптики розповіли, чи буде перший місяць літа прохолодним або ж спекотним.

В Укргідрометцентрі попередили, що середня температура в червні буде вищою за норму – від +18 до +23 на рівнинах, від +15 до +19 в горах. Мінімум буде від 0 до +9 градусів, а в Карпатах навіть до -5 морозу. Абсолютний максимум – від +32 до +39 градусів.

Опадів буде не дуже багато. Синоптики прогнозують помірні дощі, яких найбільше випаде в Карпатах та Прикарпатті.

У червні температура повітря коливатиметься від +18 градусів до +29 градусів. У Києві буде досить тепло та комфортно, а за весь місяць тільки 15 днів будуть дощовими.

На одеситів очікує суха та сонячна погода у червні. Температура повітря коливатиметься від +21 градус до +30 градусів, але в другій половині місяця. Помірні дощі очікуються в середині червня.

У Дніпрі перший місяць літа розпочнеться з дощу. Загалом за місяць буде 14 днів з опадами. Температура повітря очікується від +10 до +30 градусів до кінця червня.

Червень для львів’ян видасться дощовим та грозовим. Проміжки між ними будуть в 1-2 дні. Мінімальна температура – +15 градусів, максимальна – +25 градусів. Ось липень для Львова буде більш спекотним.

У Харкові червень буде дощовим та мінливим. На початку місяця температура буде в межах +17-23 градусів, у другій половині – +21-30 градусів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦