У війні проти російських окупантів загинув відважний стрілець-снайпер Микола Гапонюк, якому було 48 років. У нього залишилося три доньки та дружина.

Микола Григорович служив у 1 механізованому відділенні 2 мехвзводу 3 механізованої роти мехбату. Сам був родом з села Велимче Волинської області, розповіли у Велимченській громаді.

Військовий був відважним та був готовим віддати своє життя, ризикуючи ним на передовій. Він захищав свою родину, побратимів по зброї та Україну. Всіх вражала безстрашність Миколи та його героїзм

Очільниця громади Анастасія Павлович заявила, що родина залишилася без турботливого батька, коханого чоловіка та сина. Микола був дуже хорошою людиною, але 21 травня 2023 року його життя обірвалося під російським обстрілом біля Берхівського водосховища у Донецькій області.

Гапонюк вирішив стати на захист України майже одразу після повномасштабного вторгнення – у березні 2022 року. Його приставили до ВЧ А7015 (окремої танкової бригади). До останніх своїх хвилин військовий був вірним присязі на вірність народу України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦