Відомий продюсер Олег Боднарчук розповів про скандал, який стався з Русланою. Адже її не запросили виступити на головній сцені міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023” у Ліверпулі.

Боднарчук в інтерв’ю для Аліни Доротюк згадав, що у 2017 році зі співачкою стався цікавий випадок. Тоді конкурс проходив в Києві, а вона з чоловіком захопила всю підготовку до заходу.

У той час він став креативним продюсером та разом з командою з Швеції, Німеччини та ще кількох країн запропонували багато цікавих ідей. Проте після цього команда Руслани та його чоловіка здійснили рейдерське захоплення процесу підготовки до конкурсу, а попередню команду усунули від роботи.

Тоді чоловік співачки впихнув суперперфоманс Руслани замість номеру Джамали. Цьогорічне ставлення до Руслани – “карма”. Хоч і співачку не було справедливим виключати з програми, де були усі інші учасники від України за попередні роки.

Боднарчук заявив, що ситуація викликала жалість. Україну не прикрашає той факт, що переможниця конкурсу не потрапила на сцену у фіналі Ліверпуля.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦